Vandaag in ut stukske: Feestproject KBO, werkdag geslaagd,

Bomen aanplant wijk Krouwel, inspiratieplek, Driessen donatie

 

Feestproject KBO

In 2018 bestaat de KBO 60 jaar, dus een mooi moment vond bestuur KBO om met andere verenigingen iets tastbaars neer te zetten. Dus een “KBO feestproject”, waarbij een van de samenwerkende verenigingen de Groengroep is. We hebben enkele ideeën aangekaart en afgelopen dinsdag is bepaald wat we gaan doen………

 

 

Werkdag geslaagd

Een mooie laatste werkdag met enkele Raadsleden, persoon van Landschap Horst aan de Maas en wel 25 vrijwilligers die de bosrand weer licht gaven en de heide weer ruimte. Een mooie klus, die weer enkele nieuwe vrijwilligers opleverde en we verwachten dat zij zeker dit enthousiast doorvertellen en mensen ook warm maken eens te komen helpen. 

 

Wil je ook een keer heerlijk helpen en er wat van opsteken, zet de 20e januari vast in de agenda!

 

 

 

Foto: Werkdag 30 december gaf vele mensen voldoening en plezier! Kom je de volgende keer ook?
Bomen aanplant wijk Krouwel

Gemeente heeft voornemen om enkele slechte bomen in bestrating te rooien en ons gevraagd ideeën aan te leveren voor nieuwe aanplant. Er is een mooi idee ontstaan, want al wandelend zie je erg veel kansen om de groene omgeving verder te verrijken. Wanneer het goed bevonden wordt kan deze wijk weer wat groene fraaie bomen in hun midden krijgen!

 

 

Inspiratieplek

Vanuit de oproep Klokske zijn toch wat suggesties gekomen die we momenteel uitwerken. Niet alles blijkt te kunnen, maar al mooi dat we mensen stimuleren na te denken en met iets te komen. Wordt vervolgd en reacties zijn nog welkom!

 

Driessen donatie

Wel bekend dat we de donatie tgv lustrum Driessen hebben verkregen. Evenals IVN en KnopenLopen. Besloten is dat we samen met KnopenLopen en project bedenken en dit zal komende week vastgesteld worden en kan het moois in uitvoering komen……laat je verassen!
Ron Janssen

Groengroep Sevenum

Ron_janssen@planet.nl

077-4670321