Afgelopen zaterdag: De mega-werkdag; 37 vrijwilligers, samen met Knopenlopen en Joepie; startdag Joepiepedje; knotten wilgen; aanplant mooie hoogstam; heggevlechten met kampioenen, aanplant eik voor Sjeng den Mulder  en als kers op de taart de bekendmaking van de donatie Rabobank Coöperatiefonds voor het Joepiepedje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie dag. Bijzonder was het Heggevlechten, dat een cultuurhistorische verrijking vormt als entree voor het Joepiepedje. Dank aan de mensen van het Maasheggengebied voor hun instructies.

Bijzonder ook de aanplant eik voor Sjeng den Mulder; op een plek met geschiedenis voor iemand die bijzonder was en hiermee een mooie herinnering krijgt op een vroegere woonplek, dat niet veel mensen zich nog kunnen voorstellen.

Kers op de Taart was de donatiebekendmaking door de Rabobank; €5000,-  voor de realisatie van dit moois, dus KnopenLopen en Groengroep kunnen hier aan de slag een belevingspad te maken voor mensen van 0 tot 99 jaar!

 

Zet vast in de agenda: Zaterdag 29 december de grootse werkdag met vele andere vrijwilligers uit geheel Horst, gemeenteraad, mogelijk wethouder Kuipers en nog veel meer.

Zaterdag 29 december 9.00 uur Laar, ingang via Romerweg/Groote Molenbeek. Afsluitend soepie en brudje als verrassing. Info via Dion Stoop 4673187.

 

 

Een mooie kerst en een zeer groen, gezond en aantrekkelijk 2019, waar we je graag een keer zien op een werkdag van de Groengroep!

 

U zijt wellekome!

 

Groete,

Ron Janssen

Groengroep Sevenum

Ron_janssen@planet.nl

077-4670321